fedrabv@yahoo.com Str. Izvorul Rece Nr.7 Brasov Program L-V: 10:00 – 18:00
Scoala de soferi Pilot ABC Brasov | Scoala auto Pilot ABC Brasov
Acasa / Despre noi / Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Scoala de soferi Pilot ABC - Brasov

Cum folosim datele tale.
Folosim datele dvs, doar daca avem acordul, in mai multe feluri, in functie de natura lor. Mai jos am detaliat toate tipurile de date pe care le colectam si cum le folosim ulterior:

Adresa de email
In cazul in care ne-ati furnizat adresa de email, o vom folosi pentru a va trimite emailuri de informare cu privire la serviciile si/sau produsele noastre, dar si la resursele pe care le publicam periodic pe acest site.

Prenumele si Numele
In cazul in care ne-ati furnizat Prenumele si Numele dvs, folosim aceste date pentru a personaliza comunicarea noastra atat prin email-uri cat si telefonic. In cazul in care ne-ati furnizat Numarul de Telefon, folosim aceste date pentru a va putea contacta rapid, in scopul informarii cu privire la serviciile si/sau produsele pe care vi le putem oferi si noutatile din domeniu care pot aparea.

Numar de telefon
In cazul in care ne-ati furnizat numarul de telefon, il vom folosi in situatiile in care vom considera mai eficienta aceasta cale de a comunica cu dvs.

Concluzie
Am luat toate masurile tehnice pentru ca dvs sa nu fiti obligat(a) sa ne furnizati niciun fel de date (totul e optional), dar e bine de stiut ca fara ele e posibil ca anumite parti din site sa nu functioneze corect sau sa nu va putem anunta cu privire la serviciile si/sau produsele din portofoliul nostru de care ati putea fi interesat(a).

Partajarea datelor cu caracter personal
Nu am vandut, nu vindem si nu vom vinde niciodata datele tale catre terte parti. Oferim servicii si/sau produse care se bazeaza pe increderea clientilor si a potentialilor clienti, iar siguranta datelor personale este esentiala in acest proces.
Singurele entitati care au acces la datele utilizatorilor acestui site sunt agentiile sau furnizorii cu care colaboram in baza unor contracte ce contin clauze de confidentialitate, fara de care nu ne-am putea desfasura activitatea si, in cazuri exceptionale si doar pe baza unor cereri oficiale, institutiile publice care aplica legea in Romania.
Singurele date despre utilizatorii acestui site, la care terte parti au acces, sunt agregate si anonimizate pe baza carora utilizatorii nu pot fi identificati.

Mesajele noastre de Marketing
In cazul in care avem acordul dvs, va vom trimite, prin email, mesaje de marketing cu scopul de a va informa cu privire la serviciile si/sau produsele pe care vi le putem oferi si noutatile din domeniu care pot aparea.
Daca nu veti mai dori email-uri de la noi este suficient sa ne scrieti iar solicitarea va fi rezolvata in maxim 72h de la primire.

Adresarea utilizatorilor prin publicitatea online
Desfasuram campanii de publicitate online pentru a va informa despre serviciile si.sau produsele pe care le oferim si/sau despre articolele publicate pe acest site.
In acest context folosim mai multe retele de publicitate – Facebook si Google, Linkedin, Instagram, Google+ precum si mai multe tehnici de adresare a utilizatorilor in cadrul campaniilor – pe baza datelor demografice (sex, varsta, repartizare geografica, proximitate), sau a intereselor – aceste informatii fiind puse la dispozitia noastra de catre retelele amintite mai sus.
De multe ori, reclamele noastre, pe care le vedeti pe alte site-uri, sunt afisate pe baza informatiilor pe care noi le avem despre dvs (spre exemplu, cand vizitati site-ul nostru, veti fi abordat apoi, pe Facebook sau in reteaua de parteneri Google, cu reclama la serviciul respectiv sau la alte servicii auxiliare).

Dreptul tau in contextul datelor
Iata care sunt drepturile tale in contextul colectarii si prelucrarii datelor:
- Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectat si folosite datele dvs;
- Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre dvs;
- Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre dvs;
- Dreptul de a solicita stergerea datelor pe care le avem despre dvs;
- Dreptul de a solicita oprirea trimiterii de mesaje de marketing catre dvs;
- Dreptul de a solicita trimiterea datelor dvs personale catre dvs sau catre un alt operator;
- Dreptul de a depune o plangere, cu referire la folosirea datelor dvs, catre organele abilitate.

Daca aveti intrebari cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal sau doriti sa va exercitati oricare dintre drepturile legale, pentru modificarea, restrictionarea prelucrarii, accesului, portabilitatii si stergerii, prevazute mai sus, va rugam sa ne contactati.

Beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de corespondenta a S.C.PILOT ABC BRASOV S.R.L. sau adresa de email mentionata, urmand sa primiti raspuns, la adresa indicata de dumneavoastra in cerere, in termenele prevazute de lege.

Adresa de corespondenta: Str. Izvorul Rece Nr.7 Brasov, Romania, e-mail:fedrabv@yahoo.com

Scoala de soferi Pilot ABC Brasov | Scoala auto Pilot ABC Brasov
Contactati-ne prin: Telefon: 0744.309.484 WhatsApp: 0744.309.484 Email: fedrabv@yahoo.com Adresa: Str. Izvorul Rece Nr.7 Brasov Program Luni - Vineri: 10.00 - 18.00