fedrabv@yahoo.com Str. Izvorul Rece Nr.7 Brasov Program L-V: 10:00 – 18:00
Scoala de soferi Pilot ABC Brasov | Scoala auto Pilot ABC Brasov

Termeni si conditii

Scoala de soferi Pilot ABC - Brasov

Acest site www.scoaladesoferipilotabc.ro, denumit in continuare ‚‚site’’ este detinut si administrat de catre firma S.C.PILOT ABC BRASOV S.R.L. , referita in continuare „Pilot ABC”, persoana juridica cu sediul social pe strada Mihai Viteazul Nr.2 Brasov, Romania, adresa punct de lucru pe Str. Izvorul Rece Nr.7 Brasov, Romania, cod unic de inregistrare fiscala 37604766, numar de ordine in Registrul Comertului J08/1240/2017.
Orice persoana fizica sau juridica, prezenta pe site, care efectueaza orice fel de actiune se supune Termenilor si Conditiilor prezente pe aceasta pagina.

DEFINITII

Site – Domeniul www.scoalaautopilotabc.ro si toate subdomeniile asociate acestuia.
Vanzator – S.C.PILOT ABC BRASOV S.R.L.
Cumparator – poate fi orice persoana fizica sau persoana juridica sau orice entitate juridica care viziteaza acest site si efectueaza o comanda.
Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre S.C.PILOT ABC BRASOV S.R.L. (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre S.C.PILOT ABC BRASOV S.R.L. si acesta si care necesita trimiterea unei comenzi.
Utilizator – Orice persoana fizica sau juridica ce are acces la continutul pus la dispozitiei prin orice mijloace de catre S.C.PILOT ABC BRASOV S.R.L. si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.
Comanda / Inregistrare – un document electronic care reprezinta o forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.
Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu listat pe Site.
Formular de contact – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre utilizator si S.C.PILOT ABC BRASOV S.R.L. prin care utilizatorul transmite catre S.C.PILOT ABC BRASOV S.R.L. intentia sa de a comunica cu aceasta prin intermediul site-ului.
Document – prezentele Termene si Conditii.
Pret – Tarif aferent Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in LEI.
Tranzactie – incasarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre S.C.PILOT ABC BRASOV S.R.L., Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri si /sau SMS agreate de catre Vanzator.
Continut – obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.
S.C.PILOT ABC BRASOV S.R.L. nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.
Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile si/sau produsele prezentate in site este rugata sa contacteze S.C.PILOT ABC BRASOV S.R.L. prin unul din mijloacele afisate in pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului si/sau produsului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.
Informatii personale: cand prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, numere de telefon), adresa de e-mail, dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor solicitate.
Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.
Legaturi cu alte site-uri – prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de S.C.PILOT ABC BRASOV S.R.L. utile in legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. In cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.
S.C.PILOT ABC BRASOV S.R.L. nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul sau.
Informatiile oferite prin intermediul site-ului – orice persoana care viziteaza site-ul si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre S.C.PILOT ABC BRASOV S.R.L. in vederea transmiterii de materiale necesare pentru pregatirea examenului teoretic si practic pentru obtinerea permisului auto; solutionarea de catre S.C.PILOT ABC BRASOV S.R.L. a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activitati intreprinse de S.C.PILOT ABC BRASOV S.R.L. si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.
Confidentilitate – S.C.PILOT ABC BRASOV S.R.L. va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care o furnizati. Folosim datele dvs, doar daca avem acordul, in mai multe feluri, in functie de natura lor. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.
Pentru mai multe detalii accesati pagina Politica de confidentalitate.

Scoala de soferi Pilot ABC Brasov | Scoala auto Pilot ABC Brasov
Contactati-ne prin: Telefon: 0744.309.484 WhatsApp: 0744.309.484 Email: fedrabv@yahoo.com Adresa: Str. Izvorul Rece Nr.7 Brasov Program Luni - Vineri: 10.00 - 18.00